Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Interculturalitat  > Activitats
 

Activitats

En aquesta pàgina ressenyem diverses activitats relacionades amb el debat sobre la interculturalitat al sistema educatiu de Catalunya.


Jornada de reflexió

La jornada de reflexió de 2018 estarà dedicada a la interculturalitat en el sistema educatiu de Catalunya i tindrà lloc durant el darrer trimestre de l'any. Actualment, estem treballant per concretar-ne tots els aspectes organitzatius.

El Consell Escolar de Catalunya organitza cada any una jornada de reflexió, a la qual es convida una nodrida representació de la comunitat educativa. L'objectiu principal d'aquesta trobada és, bàsicament, promoure el debat i la reflexió sobre temes d'actualitat i d'interès per a la dinamització i la millora del sistema educatiu. 

A fi que aquesta activitat arribi a totes les comarques del país, les jornades s'han celebrat al llarg dels anys en poblacions diferents. El contingut de les ponències, les síntesis dels debats de les taules rodones i les conclusions es recullen en la publicació corresponent (vegeu l'apartat Publicacions).


Data d'actualització: 17.04.2018