Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacte Genèric Consell Escolar
Dimecres, 19 d'abril de 2017

Aportacions al debat "Ara és demà"


Diversos centres educatius, com també entitats, institucions i organismes de l'àmbit de l'educació, van fer aportacions al debat Ara és demà, en les quals es desenvolupaven els temes de les ponències i es feien propostes sobre el futur de l'educació a Catalunya. També van arribar a la bústia de correu electrònic aportacions individuals de persones que expressaven les seves opinions. En aquest enllaç es poden consultar els documents originals rebuts.

Un cop tancat el termini de rebuda d'aportacions, les propostes són ordenades i analitzades amb la finalitat de fer les síntesis corresponents, que seran estudiades pels membres de la Subcomissió "Ara és demà" del Consell Escolar de Catalunya i incorporades, si escau, al document de conclusions. Tots els textos originals rebuts, a més de ser publicats en línia, formaran part dels annexos a l'informe que el Consell lliurarà a la consellera d'Ensenyament.

El Consell Escolar de Catalunya agraeix a totes les persones, entitats, institucions, centres educatius i serveis educatius que van respondre a la invitació a participar en el debat, i molt especialment les interessants i variades contribucions dels àmbits més diversos de la comunitat educativa.