Accés al contingut Accés al menú de la secció
Dijous, 04 de maig de 2017

Aportacions al debat "Ara és demà"


Nombrosos centres educatius, entitats, institucions i organismes de l'àmbit de l'educació han fet aportacions al debat Ara és demà a través del correu electrònic, en les quals es desenvolupen els temes de les ponències i es fan propostes sobre el futur de l'educació a Catalunya. També han arribat aportacions individuals de persones que expressen les seves opinions. En aquest enllaç es poden consultar els documents originals rebuts.

Al mateix temps, al procés participatiu Ara és demà obert al portal Participa gencat, amb la col·laboració de la Secretaria de Participació i Govern Obert del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, es van recollir fins al 15 d'abril opinions individuals o en nom de col·lectius, tant sobre les ponències com sobre aquelles qüestions que, a partir de l’experiència personal o professional, es volien aportar al debat. En aquest portal es publiquen també els informes dels catorze tallers territorials realitzats durant els mesos de març i abril. 

Un cop tancat el termini de rebuda d'aportacions, les propostes són ordenades i analitzades amb la finalitat de fer les síntesis corresponents, que seran estudiades pels membres de la Subcomissió "Ara és demà" del Consell Escolar de Catalunya i incorporades, si escau, al document de conclusions. Tots els textos originals rebuts, a més de ser publicats en línia, formaran part dels annexos a l'informe que el Consell lliurarà a la consellera d'Ensenyament. 

El Consell Escolar de Catalunya agraeix les aportacions de totes les persones, entitats, institucions, centres educatius i serveis educatius que han respost a la invitació a participar en el debat, i molt especialment les interessants i variades contribucions dels àmbits més diversos de la comunitat educativa.