Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacte Genèric Consell Escolar
Dijous, 27 d'octubre de 2016

Presentació del debat "Ara és demà" a les juntes centrals de directors


imatge_juntadir

El president del Consell, Lluís Font, ha intervingut aquest matí en la reunió de les juntes centrals de directors de centres públics de primària, secundària, formació professional i ensenyament d'adults per presentar els objectius del debat Ara és demà, que el Consell Escolar de Catalunya promou, i les actuacions que es desenvoluparan al llarg de tot el curs.

Lluís Font ha demanat a les direccions que animin la comunitat educativa a participar en aquest debat a través de les diverses vies que s'activaran a mitjans de novembre i fins al març de 2017. També els ha proposat que portin el procés participatiu a dintre de les aules i que els alumnes tinguin l'oportunitat d'aportar la seva visió sobre l'estructura i el funcionament del sistema educaciu.

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, en la cloenda de l'acte ha explicat les raons d'aquest encàrrec al Consell i ha destacat la importància de conèixer les opinions i els diversos punts de vista dels directors i directores sobre l'educació del futur.

Més informació