Accés al contingut Accés al menú de la secció
Dimecres, 25 de juliol de 2018

Sessió plenària del 24 de juliol amb la presència del president de la Generalitat


Sessió plenària del 24 de juliol amb la presència del President de la Generalitat

El Consell Escolar de Catalunya s'ha reunit el 24 de juliol en una sessió plenària extraordinària al Palau de la Generalitat, en la qual s'ha presentat la nova presidenta del Consell, Anna Simó. Aquesta sessió ha comptat amb la presència del conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, que ha exposat les línies de treball prioritàries del Departament, i del president de la Generalitat, Quim Torra.

El cap de l’Executiu ha reivindicat el projecte de la nova escola catalana, un model “amb ambició nacional que somniava en un país lliure, de ciutadans crítics i radicalment democràtics”“Ens hem de fer nostres els principis de l’escola crítica lliure d’aquells pedagogs que van començar a repensar l’escola catalana, perquè són els principis que han d’inspirar una escola democràtica, l’escola de la República catalana”, ha reblat.
 
En la mateixa línia el conseller Bargalló ha afirmat que el compromís del Govern és treballar per enfortir encara més l’escola catalana, que “ha patit molt”, però que “continua forta”. Segons ha explicat el titular d’Ensenyament davant del ple, els objectius per a la propera legislatura passen per “buscar l'èxit educatiu, la millora metodològica, un sistema educatiu inclusiu i proposar un projecte educatiu de país”. I en aquest sentit ha fet una crida a treballar conjuntament amb tota la comunitat educativa a través del Consell Escolar.