Accés al contingut Accés al menú de la secció
Dimarts, 25 de setembre de 2018

XXVI Jornada de reflexió "Identitats, cultures, educació"

Amb el títol "Identitats, cultures, educació", el Consell Escolar de Catalunya (CEC) organitza la XXVI Jornada de reflexió, que tindrà lloc el 27 d'octubre als espais de Citilab, a Cornellà de Llobregat.


conjunthoritzontal

La jornada s'emmarca en els treballs sobre interculturalitat que el CEC desenvolupa des del curs 2017-2018 amb l'objectiu d'elaborar unes recomanacions per al Departament d'Ensenyament que permetin aprofundir el caràcter intercultural i integrador del sistema educatiu de Catalunya.

Les transformacions socials del segle XXI ens obliguen a repensar la construcció de les identitats culturals tant personals com col·lectives. Així, doncs, els reptes actuals del sistema educatiu relacionats amb la interculturalitat fan d'aquesta temàtica una prioritat, que ja va quedar recollida en l'anterior debat "Ara és demà", organitzat el curs 2016-2017. La secretaria del CEC va preparar un document inicial per desenvolupar el debat en el si d'una subcomissió que compta amb la participació d'experts. A més, ha elaborat uns materials perquè els centres educatius que ho desitgin portin a terme un taller de debat participatiu.

Paral·lelament, abans i després de la jornada, es mantindran oberts els grups de debat en línia a la plataforma Consescat, en els quals poden participar totes les persones interessades en aquests temes. 

Per Twitter, seguiu @consescat i #interculturalitat per estar al corrent del debat. Per qualsevol consulta relacionada amb  la jornada, podeu adreçar-vos a la bústia cecintercultural.ensenyament@gencat.cat.

Accediu al programa complet i al formulari d'inscripció a la jornada clicant a l'enllaç.