Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Ara és demà  > Treball de la subcomissió
 

Treball de la subcomissió

La Comissió Permanent va crear una subcomissió específica del Consell Escolar de Catalunya per desenvolupar les actuacions previstes per donar compliment a l’encàrrec de la consellera d’Ensenyament de “dur a terme un estudi sobre com el sistema educatiu de Catalunya afronta els reptes emergents, per avançar en qualitat i equitat al servei d’un nou país i n’elabori l’informe corresponent”.

La presidenta de la subcomissió és la senyora Coral Regí, que compta amb el suport de diversos membres de la Permanent per coordinar els grups de treball. 

El debat sobre el contingut de cada ponència es desenvolupa en tres sessions de dues hores de durada cadascuna, amb un total de 15 sessions. El calendari d’aquestes sessions de treball abasta des de primers de novembre fins a mitjans de febrer.

Al novembre, la subcomissió es va reunir en tres ocasions per analitzar “Els pilars del sistema educatiu” i consensuar unes conclusions. Al desembre, es van estudiar les propostes de la ponència "L'arquitectura del sistema educatiu"; al gener la subcomissió ha treballat sobre els textos de les ponències "El centre educatiu" i "El professorat", i al febrer ha debatut la ponència "L'alumnat". A continuació, es publiquen les conclusions de la subcomissió. 

Data d'actualització: 15.02.2017