Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Ara és demà  > #innovemara
 

#innovemara

Amb l’etiqueta #innovemara, el Consell Escolar de Catalunya planteja a la comunitat educativa una iniciativa de dinamització i difusió d’experiències innovadores que es desenvolupen en el si del sistema educatiu català. 

Aquesta acció s’emmarca en el debat Ara és demà sobre el futur de l’educació a Catalunya, que la consellera d’Ensenyament ha encarregat al Consell Escolar. La concurrència de la difusió de les experiències innovadores existents arreu del territori té per objectiu enriquir aquest debat, platejat com una anàlisi col·lectiva, i l’enriquiment del conjunt del sistema a partir de les diferents experiències innovadores en el marc de la reflexió global que el debat implica.

Les bones pràctiques innovadores relacionades amb aspectes concrets de l’educació actual, com ara el treball per competències, el plurilingüisme, la digitalització o el paper dels dispositius mòbils a l’aula, entre altres, constitueixen la força d’una dinàmica de transformació de l’educació que troba en el debat Ara és demà un espai de reflexió per avançar en equitat i qualitat a Catalunya.

A més, en el marc del debat Ara és demà, el Consell Escolar de Catalunya es proposa dur a terme esdeveniments adreçats al conjunt de la comunitat educativa per donar a conèixer la realitat de les experiències d’innovació educativa existents, de manera que es faci visible el potencial de millora educativa que posseeix el nostre sistema educatiu i específicament els agents educatius se’n beneficiïn i prenguin consciència de les possibilitats d’avançar cap al sistema educatiu del futur.

Des dels centres, compartiu les experiències d’innovació educativa a Twitter amb l’etiqueta #innovemara. Així, entre tots, crearem un canal de difusió que donarem a conèixer des del Consell Escolar de Catalunya.

Per crear l’educació de demà, #innovemara.

Data d'actualització: 03.10.2016