Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actuacions  > Jornades  > Ara és demà  > #innovemara
 

#innovemara

Amb l’etiqueta #innovemara, el Consell Escolar de Catalunya va plantejar a la comunitat educativa una iniciativa de dinamització i difusió d’experiències innovadores que es desenvolupen en sistema educatiu català. 

Aquesta acció s’emmarcava en el debat Ara és demà sobre el futur de l’educació a Catalunya, que la consellera d’Ensenyament havia encarregat al Consell Escolar. La concurrència de la difusió de les experiències innovadores existents arreu del territori tenia l'objectiu enriquir aquest debat, plantejat com una anàlisi col·lectiva, i l’enriquiment del conjunt del sistema a partir de les diferents experiències innovadores en el marc de la reflexió global que el debat implicava.

Les bones pràctiques innovadores relacionades amb aspectes concrets de l’educació, com ara el treball per competències, el plurilingüisme, la digitalització o el paper dels dispositius mòbils a l’aula, entre d'altres, constituïen la força d’una dinàmica de transformació de l’educació que va trobar en el debat Ara és demà un espai de reflexió per avançar en equitat i qualitat a Catalunya.

A més, en el marc del debat Ara és demà, el Consell Escolar de Catalunya va proposar dur a terme diverses activitats adreçades al conjunt de la comunitat educativa per donar a conèixer la realitat de les experiències d’innovació educativa existents, de manera que es fes visible el potencial de millora educativa del nostre sistema educatiu, i específicament que els agents educatius se’n beneficiessin i prenguessin consciència de les possibilitats d’avançar cap al sistema educatiu del futur.

Als centres, se'ls va demanar compartir les experiències d’innovació educativa a Twitter amb l’etiqueta #innovemara. Així, entre tots, es va crear un canal de difusió que es va donar a conèixer des del Consell Escolar de Catalunya.

Per crear l’educació de demà, #innovemara.

Data d'actualització: 07.08.2017