Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Actuacions  > Jornades  > Ara és demà  > Documents
 

Documents

Un cop feta la cloenda institucional del debat Ara és demà el passat 13 de setembre, en aquest apartat de la web es posen a disposició de la comunitat educativa els documents que recullen tota l'activitat que es va desenvolupar al llarg del curs 2016-2017.

 

Conclusions i propostes del Consell Escolar de Catalunya. Document aprovat en la sessió plenària del 17 de juliol de 2017.

 

Estudi de les aportacions rebudes a través del correu electrònic habilitat per al debat "Ara és demà" i de la plataforma digital Participa gencat.

 

Recull l'experiència duta a terme als tallers participatius que es van realitzar a tot el territori i als centres educatius.

 

Les temàtiques de les cinc ponències es van abordar en aquestes jornades presencials des de la perspectiva internacional i en relació amb bones pràctiques que els centres educatius de Catalunya desenvolupen.

 

Recull de totes les aportacions rebudes pels diferents canals de participació ordenades i classificades d'acord amb els subtemes de cada eix de debat.

 

Data d'actualització: 29.09.2017